/ Ürünler

RAPİDO ŞOK SOĞUTUCU 110557

RAPİDO ŞOK SOĞUTUCU 110557

  • Özellikler
  • Teknik Özellikler
  • Dosyalar

Özellikler

- Doğru zaman ve sıcaklık parametrelerini izleyerek gerçekleştirilen şok soğutma, bakterilerin çoğalmasını önler. Bu yiyeceklerin raf ömrünü uzatır. Şok soğutma işleminin sonunda, ürün HACCP standartlarına uygun olarak buzdolabında 5-6 gün boyunca +3°C´de saklanabilir.
-41°C´de şok dondurma, ürün iç sıcaklığını mümkün olduğunca hızlı bir şekilde -18°C´ye getirir. Bu işlem makro buz kristalleri oluşumunu önler, ürünün bozulmadan birkaç ay salabilmesine olanak sağlar.
-Rapido Şok Soğutucu&Dondurucu, yenilikçi teknolojisi sayesinde gıdanın dokusunu, görünümünü, lezzetlerini ve besin öğelerini korur.
-Rapido Şok Soğutucu&Dondurucu, 3 farklı otomatik fonksiyonda çalışır; soğutma, dondurma veya lite-hot. Yiyecek ailesinden veya 9 özel programdan birini seçebilirsiniz. Dondurma (Ice cream), Çikolata eritme, mayalama, Hızlı çözdürme, Çiğ gıda güvenliği (Sushi&Sashimi için), Sous-vide, Yoğurt, İçecek soğutma.
-Su soğutmalıdır. Cihazların çalışması için minimum 2.5 bar su basıncına ihtiyaç vardır.
-20 GN 2/1 kapasiteli hava soğutmalı modelleri için bilgi alınız.

Teknik Özellikler

Ağırlık : 310 Kg
Boyutlar : 1400 x 1266 x 2470 
Kapasite : 20 GN 2/1 veya 400x600 mm 150 kg Soğ. /120 kg Don. 
kW : 8 kW 
Voltaj : 380-415 V 3N/50Hz V

Teknik Resim

Dosyalar

Döküman Bulunamadı