/ Ürünler

RAPİDO ŞOK SOĞUTUCU 110547

RAPİDO ŞOK SOĞUTUCU 110547

  • Özellikler
  • Teknik Özellikler
  • Dosyalar

Özellikler

- Doğru zaman ve sıcaklık parametrelerini izleyerek gerçekleştirilen şok soğutma, bakterilerin çoğalmasını önler. Bu yiyeceklerin raf ömrünü uzatır. Şok soğutma işleminin sonunda, ürün HACCP standartlarına uygun olarak buzdolabında 5-6 gün boyunca +3°C´de saklanabilir.
-41°C´de şok dondurma, ürün iç sıcaklığını mümkün olduğunca hızlı bir şekilde -18°C´ye getirir. Bu işlem makro buz kristalleri oluşumunu önler, ürünün bozulmadan birkaç ay salabilmesine olanak sağlar.
-Rapido Şok Soğutucu&Dondurucu, yenilikçi teknolojisi sayesinde gıdanın dokusunu, görünümünü, lezzetlerini ve besin öğelerini korur.
-Rapido Şok Soğutucu&Dondurucu, 3 farklı otomatik fonksiyonda çalışır; soğutma, dondurma veya lite-hot. Yiyecek ailesinden veya 9 özel programdan birini seçebilirsiniz. Dondurma (Ice cream), Çikolata eritme, mayalama, Hızlı çözdürme, Çiğ gıda güvenliği (Sushi&Sashimi için), Sous-vide, Yoğurt, İçecek soğutma.

Teknik Özellikler

Boyutlar : 895 x 939 x1731 
Kapasite : 10 GN 1/1 veya 400 x 600 mm 50 kg 
kW : 4,15 kW 
Voltaj : 380-415 V 3N/50 Hz 380-415

Teknik Resim

Dosyalar

Döküman Bulunamadı